0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Op zoek naar de juiste interieurbeplanting

Verbeter de werkomgeving met de natuurlijke schoonheid van interieurbeplanting. Planten kunnen vele voordelen bieden die verder gaan dan enkel het estetische. Mensen vinden gemoedsrust in ruimtes die zijn ingericht met groen. Universitaire studies in zowel de Verenigde Staten als Europa hebben geconcludeerd dat met de aanwezigheid van planten, werknemers minder zieke dagen opnemen, minder stress ervaren en zien ze hun werkomgeving positiever.

Geef sombere vergaderruimtes meer energie, verbeter de sfeer in ontvangstruimtes en sfeer aan kantoren en werkplekken met kantoorplanten. Van catussen tot weelderige bladeren, planten kunnen elke ruimte op kantoor verbeteren en tegelijkertijd klanten en bezoekers stimuleren. Verfraai uw gebouw en verbeter de efficiëntie op de werkplek en de beleving van uw medewerkers met onze hulp. Geen kantoor is daarbij te klein of te groot.

Een groen voorstel

Het verzorgen van planten is een vak apart.Onze onderhoudservice voor kantoorplanten omvat installatie en regelmatig onderhoud. De servicemedewerkers van Ambius zullen ervoor zorgen dat uw planten op de juiste manier water krijgen en er altijd mooi uitzien.Weet u niet zeker welke planten u moet kiezen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs, zo krijgen ze een duidelijk beeld van uw visie en maken ze een voorstel op maat dat past bij uw individuele behoeften. Bel ons op 0800 25 760, chat met ons of neem online contact op om een afspraak te maken.

Ambius

Meer informatie en inspiratie

Vraag direct een offerte aan

Meer weten over Ambius?