0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Ambius whitepapers

Ambius voorziet in achtergrondinformatie en zet onderzoek op voor onder andere interieurarchitecten, ontwerpers en designers om hen te ondersteunen in nieuwe creaties. Kennis is alleen zinvol als het wordt gedeeld en bij Ambius hebben we een jarenlange ervaring van zowel de groene- als de technisch kant van onze sector. Kennis die we graag delen.

De Ambius White Papers zijn publicaties die zijn ontworpen om kennis te delen en om mensen aan te zetten om over de onderwerpen na te denken. Zij zijn vooral nuttig voor schrijvers, architecten, ontwerpers, senior executives, journalisten, voorlichters en professionele verenigingen.

Whitepapers om te downloaden

  • Planten in groene gebouwen: Een uitvoerig verslag over hoe interieurvormgeving gebruikt kan worden als onderdeel van een groen duurzaam project voor nieuwe en oude gebouwen. Lees meer over hoe planten een bijdrage leveren aan het binnenmilieu door de verbetering van de luchtkwaliteit, geluidsoverlast te verminderen en de regulering van de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Verrijk u gebouw en bindt medewerkers: Ieder bedrijf streeft ernaar om de effectiviteit van de werkplek te verbeteren. Vaak worden deze verbeteringen bereikt door kostbare en tijdrovende werkplekontwerpen en nieuwe theorieën over ruimtebeheer. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft ons nieuwe kostenbesparende middelen gegeven om werkplekken menselijker, productiever en effectiever in te richten op alle niveaus in een organisatie. Lees hier hoe u een werkplek effectiever kunt maken.
  • Gezondheid, plezier en hogere rendementen: Hoe je de kwaliteit van leven van ouderen kunt verhogen door ze zelf hun eigen leefomgeving te laten ontwerpen. Dit zorgt voor tevreden bewoners, verzorgers en gerichte sturing van zorgcentra. Een plaats waar het veilig en comfortabel is en waar rekening is gehouden met het creëren van een leefbare omgeving. Van leven naar beleven.
  • Dat we niet alleen alle dingen in de natuurlijke wereld liefhebben, maar dat we er genetisch mee verbonden zijn. Als mens hebben we een diep verlangen om verbinding te maken met de natuur waar mogelijk, wat zou kunnen verklaren waarom we planten, bloemen en huisdieren in huis houden.
    Dit onbewuste verlangen om dicht bij de natuur te zijn in ons dagelijks leven blijft overal aanwezig, ook op de werkplek!

Download hier de specsheet

* verplicht veld

Meer informatie en inspiratie

Een gezonde snack op kantoor, zo geregeld via Ambius.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Meer weten over Ambius?