0800 25 760 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Geur

Op maat gemaakte geuroplossingen om superieure klantervaringen te creëren voor bedrijven in heel België

De kracht van Premium Scenting

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen. Vanwege de enorme keus die een klant tegenwoordig heeft, is effectieve marketing van uw merk belangrijker dan ooit tevoren. Klanten zoeken een merk waarmee ze een emotionele band kunnen opbouwen. Een merk dat hen een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. Dankzij Ambius Premium Scenting kunt u door middel van sensory branding op een volledig nieuwe manier met de klant communiceren en verbinden, zodat u een unieke merkbeleving tot stand brengt.

Scent marketing - aroma marketing

Multi sensory branding is de kunst en techniek om de ultime merkbeleving tot stand te brengen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u twee zintuigen van uw klanten aanspreekt, de impact van uw merk met 30% toeneemt. Wanneer u drie zintuigen aanspreekt, neemt de impact met 70% toe.

Reuk is de meest krachtige van onze vijf zintuigen en 75% van onze dagelijkse emoties wordt beïnvloed door wat we ruiken. Uit onderzoek is gebleken dat de kans dat we een geur onthouden honderd keer groter is dan dat van een beeld, geluid of aanraking.

Avery Gilbert, Sensory Pychologist at Monell University
  • De Premium Scenting experts

  • We zijn voorlopers in het ontwikkelen en inzetten van de beste technologie.

Toonaangevend op het gebied van merkgeurontwikkeling

Christopher Laudamiel en Raymond Matts, onze geur designers, zijn toonaangevend op het gebied van geurmarketing. Elke geur wordt zorgvuldig samengesteld uit een combinatie van elementen die worden geselecteerd om voor elk merk en elke omgeving een specifiek en uniek resultaat te leveren.

Oplossingen op maat

Met onze diagnostische tools bepalen we voor elke geur op welke wijze deze het beste kan worden verspreid. We observeren uw locatie om de beste vernevelingsmethode te bepalen. Hierbij testen we de luchtstroming, meten we de ruimte op en bekijken we uw eventuele bestaande oplossingen voor luchtbehandeling.

Global service excellence

Kwaliteit and consistente dienstverlening ook over de grenzen heen is voor ons geen probleem. U kunt vertrouwen op een wereldwijd netwerk van in-house service experts.

Wij hebben de ervaring en kennis om voor alle omstandigheden een oplossing te bieden, waarbij we rekening houden met merkwaarden, business sectors en cultuurverschillen.

Prioriteit geven aan geurveiligheid en het milieu

Ons Premium Scenting assortiment voldoet aan algemene normen van productveiligheid, REACH, CLP/GHS, gezondheid en veiligheid op de werkplek en van de International Fragrance Association (IFRA) om te zorgen dat onze producten veilig zijn.

Unieke gepatenteerde technologie

Het effectief verspreiden van geur vraagt om een unieke technologie. Onze gepatenteerde systemen maken gebruik van geadvanceerde vernevelingstechnieken voor een perfecte geurbeleving. Voor elke situatie kunnen wij u een juiste oplossing bieden.

Het inzetten van een geurbeleving creëert meer dan alleen een prettige sfeer. Het levert ook concreet een bijdrage aan uw business.

  • Klanten meenemen in de ultieme merkbeleving

    Met Ambius Premium Scenting kunt u verder bouwen aan geurherinneringen en uw merk naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen ervoor dat geur een onlosmakelijk deel wordt van uw multi sensory marketing.

Download meer informatie over geurbeleving door Ambius PremiumScenting

Meer informatie en inspiratie

Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook voor een gezonde omgeving. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.

Meer weten over Ambius?