0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Over Ambius

Wij willen de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met onze groene diensten voegen wij kwaliteit toe aan iedere ruimte.

Ambius is dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Naast de reguliere interieurbeplanting leveren wij ook geurbeleving, buitenbeplanting, moscreaties, verse bloemen, fruit en kerstdecoraties. Met Ambius haalt u weldaad en gezondheid in huis en voegen we beleving toe. Op maat gemaakt voor uw bedrijf en uw merk. We zijn gedreven om het werkklimaat voor uw medewerkers te verbeteren, de uitstraling van uw bedrijf te versterken en de productiviteit te verhogen.

Onze diensten:

Onze missie

Het leveren van uitstekende service, wat uitstraalt in iedere omgeving, onze positie als marktleider in interieurbeplanting versterken. Een breed servicepakket aanbieden, zoals planten, kerstdecoraties, fruit, kunst, mos en omgevingsgeuren

Het creëren van een prettige werkomgeving en het verhogen van klanttevredenheid alsook het verbeteren van het welzijn van medewerkers en het merkimago. Door als team te werken, leveren we uitstekende service en werken we aan het behouden van onze relaties.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Kerst extra bijzonder maken? Denk aan de vele mogelijkheden van scenting

Nog vragen? Neem gerust contact op

Ambius is een geweldige organisatie om te werken.