0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Het gezonde tussendoortje voor op kantoor

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij. Met de Ambius Healthsnack service maakt u het makkelijk voor uw collega’s om een bewust gezonde keuze te maken. Bovendien heeft u er zelf geen omkijken naar. Twee keer per week leveren wij in heel België vers fruit op de werkplek.

Fruit kent vele voordelen. Een dagelijkse dosis vitaminen bevordert de weerstand van uw medewerkers. Met onze healthsnacks ondersteunt u dus simpel het vitaliteitsbeleid van uw organisatie. Als goed werkgever geeft u met vers fruit blijk van uw betrokkenheid bij uw medewerkers. Fruit eten bevordert bovendien de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim.

Wist u dat?...

Het is ook fiscaal aantrekkelijk om de Ambius Healthsnack te bestellen; deze service aan uw medewerkers valt onder de nihilwaardering en heeft geen invloed op de werkkostenregeling.

Practische informatie

Ambius doet een voorstel om de aanwezigheid van vers fruit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo zorgen wij er samen voor dat het fruit, de fruitboxen of de fruitdisplays goed zichtbaar zijn op de werkvloer. Met een aantrekkelijke presentatie met mooie displays maken wij het voor uw medewerkers nog makkelijker om een gezonde keuze te maken.

Locaties:

Meer informatie en inspiratie

Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook voor een gezonde omgeving. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.

Meer weten over Ambius?