0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Onze diensten

Ons doel is om het positieve gevoel voor uw werknemers, klanten en bezoekers te maximaliseren door omgevingen te creëren die de zintuigen stimuleren.

De voordelen van binnenplanten gaan veel verder dan esthetiek. Recent onderzoek toont aan dat binnenplanten goed zijn voor zowel mensen als gebouwen. Planten op kantoor kunnen ziekteverzuim verminderen en de productiviteit verhogen.

Planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit, hebben een positief effect op de geluidsisolatie en verbeteren ook de luchtvochtigheid door de verdamping van water
 

We bieden een breed scala aan groene muren. Deze kunnen op elke locatie worden geplaatst, zoals tegen een muur of volledig vrijstaand als een groene scheidingswand

 

Ambius Premium-geuren bieden u de mogelijkheid om op een heel nieuwe manier met klanten te communiceren en contact te maken door sensorische merkontwikkeling. Op deze manier creëert u een unieke merkervaring.
 

Werken uw werknemers thuis? Bent u dankbaar voor hun flexibiliteit, inzet en harde werk? Verras ze dan met een mooi boeket.
 

Wij bezorgen twee keer per week vers fruit op werkplekken in heel België.
 

 

Een atmosferisch plafond van Ambius bestaat uit verschillende verlichte fotopanelen die perfect passen in het patroon van het standaard hangende plafond.
 

Een goed onderhouden buitentuin en een prachtig aangelegde ingang bieden een belangrijke eerste indruk.

 

Geniet van het lekkerste gekoelde water, uit een kraanwaterkoeler op kantoor. Een verfrissende, gemakkelijke en duurzame oplossing.
 

Professionele luchtzuivering, goede handhygiëne en het houden van afstand kunnen de overdracht van virussen en de verspreiding van ziektekiemen minimaliseren, waardoor uw werkplek gezonder blijft.
 

Algemene voorwaarden Ambius

Lees onze huur-, verkoop- en betalingsvoorwaarden voor de betaalgegevens.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer weten over Ambius?