0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

LivePicture en LiveDivider

De Ambius Livepicture en Livedivider geven uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Weinig ruimte?

Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom zijn de Ambius LivePicture en LiveDivider de ideale oplossing op locaties waar ruimte schaars is. Ze kunnen dan ook overal worden geplaatst. De planten bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen. Wij zorgen ervoor dat hij altijd in optimale staat is.

Ambius LivePicture

De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

Ambius LiveDivider

De Ambius LiveDivider is een modulaire groene roomdivider waarmee eenvoudig een aangename sfeer en privancy te creëren is in ruimtes zoals kantoren, openbare gebouwen en wachtruimtes. Bij dit unieke systeem kunnen naar wens één, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes inclusief waterreservoir op elkaar gestapeld worden. Dit maakt de LiveDivider een zeer flexibele, ruimtebesparende roomdivider met beplanting aan weerszijden.

GreenWalls zijn ook bekend als verticale tuinen. Lees meer over wat de verticale tuinen van Ambius zijn.

Creëer met de GreenWalls van Ambius levende groene kunstwerken in elke omgeving.

Er wordt gebruik gemaakt van niet-klevende wanden en schuim voor een zeer goede geluidskwaliteit, maar het draagt ​​wel bij aan de algehele geluidskwaliteit van de akoestiek.

Ambius installeert GreenWalls, maar we onderhouden deze ook. Lees meer over onze GreenWall dienstverlening.

Een levende groene wand van planten die overal te plaatsen is als meeste flexibele groene wand systeem.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Nog vragen? Neem gerust contact op

Gebruik de kracht van PremiumScenting om uw business een extra stimulans te geven.