Welzijn : Ons aanbod

Een overzicht van onze programma's

Een ontspanningsruimte of een zone om nieuwe kracht en inspiratie te kunnen opdoen. Een oase van ontspanning en mentale training als teambuilding. Een programma op maat gemaakt voor uw bedrijf. Maak kennis met het uitgebreide aanbod van Ambius, steeds met als resultaat dat uw medewerkers efficiënter en creatiever werken.

Company Wellness Plan

Meer Welzijn voor medewerkers en bedrijf

Met het Company Wellness Plan geeft u het welzijnsbeleid een zichtbare plaats binnen uw bedrijf. Geen vrijblijvende “one shot”-actie, maar afwisselende activiteiten rond welzijn met resultaten op korte en lange termijn: voor individuen, voor teams, voor uw bedrijf. U kiest uit een groot aanbod van Wellness Moments, Wellness Workshops en Wellness Seminars die aansluiten bij uw personeel en bedrijfscultuur. Met inspirerende oefeningen en tips waardoor deelnemers relaxatie makkelijker in hun dagelijkse activiteiten integreren.

Company Wellness Event

Alle elementen die de 5 zintuigen stimuleren worden samen gebracht

De Company Wellness Events biedt onovertroffen relaxatie –entertainment voor uw business events zoals beurzen, bedrijfsfeesten, congressen enz. Gebruik onze wellness moments op beurzen en marketing events om uw bedrijf, producten of diensten te promoten of in de kijker te zetten. Of organiseer een teambuilding event met een hoog “wellness gehalte”. Bovendien geniet u van het voordeel dat we optimaal inspelen op uw wensen en verwachtingen.

Een onvergelijke dag wacht op u.

 • Wellness Moments
  Stoelmassage,  RelaxBus, RelaxCube, AromaMoment, Shiatsu, Penseelmassage,, Klankschalenrelaxatie, Oorkaarsen, Hand – voetreflexologie, Nek – schoudermassage
  Audiovisuele relaxatie, OxyTwister, Emailcoaching
 • Wellness Workshops
  Relaxatie, Tai Chi, Do-In. Corporate stretching, Pilates, Lachyoga, OfficeYoga, RelaxYoga, Klankschalenrelaxatie, Gezichtsgymnastiek, Massageworkshops.
 • Wellness Seminars
  Stress op het Werk, Kracht van Lachen en Relaxatie, Aromatherapie op het werk, Feng Shui op het werk, Face Reading, Je bent wat je eet, Hot Lave Stone, SkinCare.

Na elke sessie ontvangt u van ons een "Workplace report" – zo kan u zelf evalueren hoe belangrijk deze momenten van ontspanning zijn voor uw werknemers.

Kleur en make-up advies zit eveneens in ons uitgebreid gamma, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Onze relaxatiespecialisten komen graag tot bij u om een op maat gemaakt programma uit te werken.

Bel ons 0800 25 760 of contacteer ons online.

Onze services, Welzijn – relaxatie, Ambius
0800 25 760

Ambius - milieubewust

Afbeelding Ambius en het milieu

Een duurzame en milieubewuste organisatie

Ambius White Papers

Ambius White Papers

De zintuigen stimuleren en eenieder voorzien van nuttige kennis

Kerstmagie

Laat Ambius wat kerstmagie brengen in uw bedrijf.

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.