MadeBlue_Watercooler_banner

Waterkoelers

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

Waterkoelers

Gekoeld en bruisend water op kantoor

Met de Ambius waterkoeler drinkt u op kantoor gekoeld, plat en bruisend water uit een leidingwaterkoeler. Dat is lekkerder, makkelijker en duurzamer. Elke waterkoeler zorgt bovendien voor 1.000.000 liter schoon drinkwater per jaar.

Hoe werkt het?

Installatie

Ambius installeert de waterkoeler en u kunt direct gebruik maken van (gefilterd) gekoeld, plat, bruisend of zelfs heet water. Vanaf 99 euro per maand all-in.

Presentatie

Kies (optioneel) uit ons glaswerk en zet met onze communicatiematerialen een tastbare uiting van maatschappelijke betrokkenheid in het kantoor. Ook eenvoudig na te bestellen via de Ambius webshop.

Doneer

Door een Ambius waterkoeler te plaatsen doneert u automatisch een vast bedrag en zorgt u voor 1.000.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per jaar!

Trakteer

Laat medewerkers en gasten genieten van water van de beste kwaliteit met een indrukwekkend verhaal.

Draag bij aan de vitaliteit van uw medewerkers

Gezond en gaaf

Het drinken van voldoende water is essentieel voor de vitaliteit van uw medewerkers en met onze waterkoelers wordt dat gekoppeld aan een tastbaar goed doel.

Geen gedoe

Bij Ambius betaalt u een vast bedrag per maand zonder investering vooraf en inclusief service en onderhoud.

Gemakkelijk en groen

Sjouwen met flessen of barrels: het is niet nodig. Het lekkerste gekoelde water tapt u nu zelf, uit een leidingwaterkoeler op kantoor. Dat is lekkerder, makkelijker en super duurzaam!

MADE BLUE en Ambius

Stichting MADE BLUE heeft een duidelijke missie: schoon drinkwater voor iedereen. Dit wil zij bereiken door op steeds meer plekken het dagelijkse watergebruik te spiegelen naar ontwikkelingslanden. Dit doen zij onder andere voor bedrijven, door middel van het spiegelen van de watervoetafdruk. Zo maken zij water van water en geven ze het terug aan hen voor wie water niet vanzelfsprekend is!

Ambius spiegelt samen met MADE BLUE het water dat wij gebruiken voor de bewatering van onze planten naar schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Dat wil zeggen dat wij net zo veel drinkwater beschikbaar maken, als wat wij jaarlijks gebruiken voor het bewateren van de interieurbeplanting bij onze klanten. Dat is gemiddeld zo’n 75 liter per plantenbak. Hiermee voorzien wij maar liefst 349 gezinnen een jaar lang van schoon drinkwater!

Door de inzet van de Ambius waterkoeler komt daar ook nog eens per geïnstalleerde waterkoeler, een waterdonatie bij van 1.000.000 liter.

Wat is de impact van 1.000.000 liter?

Met 1.000.000 liter schoon drinkwater kunnen er bijvoorbeeld maar liefst 1.000 kinderen voorzien worden van een jaar lang drinkwater op school (250 dagen per jaar, 4 liter per dag). Als je dit omrekent naar een permanente invulling; 1.000.000 liter levert zo minimaal 10 jaar lang toegang tot genoeg water om te drinken, koken en wassen voor 14 mensen. Anders gerekend drinken er 140 mensen mee met elke waterkoeler zolang als die geplaatst is.