Ambius Microfresh, Merkherkenning via alle zintuigen

Beroer uw klanten via al hun vijf zintuigen en u zult een krachtig merk opbouwen door het creëren van een geheel zintuiglijke ervaring. Waarschijnlijk heeft u zich tot nu toe voornamelijk geconcentreerd op hoe uw merk er uitziet en hoe uw merk klinkt voor uw gasten, uw klanten en uw medewerkers. Maar heeft u er wel eens over nagedacht hoe geur hun ervaring kan beïnvloeden?

De neus weet het

Veel bedrijven vergeten gebruik te maken van het reukvermogen van hun klanten. Daarom is het toepassen van de kracht van geuren voor u een fantastische mogelijkheid om uw merk te kunnen onderscheiden van dat van uw concurrenten. Naast het feit dat menselijke herinneringen nauw verbonden zijn met geuren, fungeert dit scherpe zintuig bovendien als aanzet tot ongeveer driekwart van alle emoties.

Dat is de reden waarom vooruitstrevende bedrijven die proberen een fascinerende merkervaring te bewerkstelligen die klanten zich zullen herinneren en opnieuw willen ervaren, Microfresh van Ambius gebruiken om de sfeer in hun commerciële omgeving om te toveren.

Wat kunnen geuren voor u doen?

Aantrekkelijke geuren ruiken niet alleen lekker, ze beïnvloeden onze herinneringen en onze emoties. Dit betekent dat ze ook uw merk kunnen versterken, een warme en gedenkwaardige ontvangst kunnen creëren en uw klanten een reden kunnen geven om langer te blijven of om terug te keren.

Geuren hebben ook invloed op medewerkers; wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat aangename geuren kunnen zorgen voor een toename van de alertheid en productiviteit en een afname van stress. Eenvoudigweg door de mentale veerkracht te verhogen en een gevoel van welzijn te creëren.

Welke geur past bij u?

Verschillende geuren hebben verschillende effecten. We adviseren een geur uit onze geurcatalogus waarin onder andere de volgende categorieën zijn opgenomen: Frisse buitengeuren, Citrusgeuren, Fruitige geuren, Bloemengeuren, Seizoen opwekkende geuren, Frisse en opbeurende geuren, Sfeervolle geuren. Het is ook mogelijk een totaal unieke omgeving te creëren. Laat ons, exclusief voor uw merk, een kenmerkende geur ontwikkelen.

Versterk uw bedrijfsmerk met de kracht van geuren

Van de vijf zintuigen is de reukzin de krachtigste aanzet tot emoties en voor herinneringen. Dat is de reden waarom vooruitstrevende bedrijven die proberen een fascinerende merkervaring te bewerkstelligen die klanten zich zullen herinneren en opnieuw willen ervaren, geuren gebruiken om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren.

Gasten en klanten zijn niet de enigen die profiteren van aangename geuren op de werkplek. Geuren kunnen ook worden toegepast om de alertheid en productiviteit van medewerkers te verhogen en stress te verlagen.

We zijn er trots op dat we u kunnen laten kennis maken met een betere manier voor het creëren van een aangenaam geurende omgeving. De geavanceerde aromachemie en het computergestuurde doseersysteem van Microfresh zorgen voor een blijvend veilige, aantrekkelijke en zelfs inspirerende omgeving.

Maar dat is nog niet alles, de geur wordt met een 100% dekkingsgraad in de ruimte verspreid, zonder dat de ruimte doordrenkt raakt met hoge concentraties milieuonvriendelijke geuren. En net zo belangrijk; u kunt op ons rekenen voor de vervanging van de geur en het maandelijks onderhoud van het apparaat.

Bel ons 0800 25 760, of contacteer ons online voor een offerte of vrijblijvend bezoek van onze consultant.

Ambius Microfresh
0800 25 760

Premium Scenting

Afbeelding Ambius Microfresh geuren

Welke geur is geschikt voor u?

Verse Bloemen

Stuur verse bloemen | Ambius België / Luxemburg

Want een bloem zegt zoveel meer

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Ambius University

Een voortdurend leerprogramma voor alle medewerkers.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.