Premium Scenting Luchtverfrisser

Of we het nu willen of niet, slechte geuren zijn een deel van het leven en de meeste mensen gebruiken luchtverfrissers om de alledaagse huishoudelijke geuren te maskeren in hun huizen. Maar wat gebeurt er als uw bedrijf wordt beïnvloed door slechte geuren? Minder klanten die minder tijd besteden in uw ruimte met als gevolg dat er minder inkomsten zullen binnenkomen.

Uw bedrijf kan een hotel of een casino zijn met het toilet in de buurt van openbare ruimtes ofwel een sportschool, een gymlokaal, een welnesscenter met een geur in de kleedkamers. Cafés, clubs en restaurants hebben geconstateerd dat sinds de invoering van het rookverbod, geuren die ooit werden geïsoleerd door sigarettenrook, nu sterker naar voor komen. Wat het probleem ook is, of welke onaangename geur er ook hangt, het is op te lossen met Ambius Microfresh.

Conventionele aerosol luchtverfrissers gebruiken zware druppels die wellicht 10 m2 bestrijken voor maximaal tien minuten. Ambius Microfresh maakt geen gebruik van zware druppels. De micro-grote geurdeeltjes van Microfresh zijn zo licht dat ze zwevend en gelijkmatig verspreid worden over de ruimte. De micro-grote deeltjes zijn 1/50 van de grootte van de aerosolen deeltjes en Ambius Microfresh gebruikt slechts 1/125.000 zoveel vloeistof waardoor het veel zuiniger is dan andere commerciële luchtverfrissers.

Lees onze case studies om te zien hoe onze klanten met het gebruik van Ambius Microfresh hun bedrijf hebben verbeterd. Voor vragen kunt u ons bellen op 0800 25 760 of neem online contact met ons op.

Ambius Microfresh
0800 25 760

Premium Scenting

Afbeelding Ambius Microfresh geuren

Welke geur is geschikt voor u?

Ambius : milieubewust

Ambius en het milieu

Onze duurzame service en de voordelen voor u

Kerstmagie

Laat Ambius wat kerstmagie brengen in uw bedrijf.

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.