Hoe werkt Premium Scenting?

Premium Scenting is flexibel en kan worden gebruikt om elke ruimte, van een klein kantoor tot een volledig gebouw, te voorzien van een bepaalde geur. Dankzij onze volledige service hoeft u zich geen zorgen te maken over het functioneren van de apparatuur en het bijvullen ervan, u hoeft alleen maar te genieten van de door u uitgekozen geuren. Onze getrainde servicemedewerkers zorgen ervoor dat de apparatuur wordt onderhouden en de geuren worden vervangen. U heeft geen kosten voor aanschaf, alles wordt door Ambius op huurbasis aan u geleverd.

Waarom is Premium Scenting anders?

In tegenstelling tot de meeste commerciële luchtverfrissers, verspreidt de Premium Scenting zich in nevelvorm en valt niet op de grond na de emissie. De geur blijft nog maximaal vier uur in de lucht aanwezig. Omdat de verspreiding van de geurdeeltjes wordt gecontroleerd door de luchtstroming in de ruimte, ruikt het in de gehele ruimte hetzelfde.

De ingrediënten zijn natuurlijke producten en worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Dit in tegenstelling tot conventionele systemen, die zijn samengesteld uit ten minste 50% oplosmiddelen en drijfgassen dat potentieel schadelijke vluchtige organische stoffen bevat. Premium Scenting bevat zuivere geuren zonder de noodzaak van dergelijke toegevoegde stoffen.

Neem online contact met ons op om een veiligheidsdatasheet op te vragen voor elke beschikbare geur.

Full service

Onze dispensers zijn geproduceerd volgens de hoogste standaard en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Het Ambius gamma bevat dispensers voor verneveling van ruimtes van 200 tot 5000m³ met muur- en aircomontage tot units die volledig mobiel zijn en ideaal voor recepties, toonbanken of hotelkamers.

Wij bieden u een full service :

  • Het installeren op de juiste plaats
  • Het programmeren
  • Het vervangen van de geurvullingen
  • Preventief onderhoud

Neem online contact met één van onze geurspecialisten om u te helpen de juiste dispenser te bepalen en de geschikte geur uit te zoeken voor uw ruimte.

Ambius Microfresh
0800 25 760

Premium Scenting catalogus

Afbeelding van Microfresh producten

Geef uw ruimte een frisse geur

Ambius : milieubewust

Ambius en het milieu

Onze duurzame service en de voordelen voor u

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.