Uitstekende dienstverlening

  1. Zou u een hogere omzet willen?
  2. Medewerkers en klanten die vrolijker en gezonder zijn?
  3. Is uw omgeving te rumoerig?
  4. Wilt u dat uw klanten een positieve eerste indruk krijgen van uw bedrijf?

Of wilt u een rustgevende sfeer creëren waardoor klanten zich op hun gemak voelen en graag willen winkelen?

Dit soort vragen stellen we tijdens een eerste gesprek. Op deze manier krijgen we een indruk van wat voor uw bedrijf de juiste omgeving zal zijn. Wanneer we uw bedrijf bezoeken en opmeten, kunnen we aanbevelingen doen ten aanzien van planten, producten en diensten die interessant zijn voor uw bedrijf.

We luisteren naar uw wensen en ideeën en vervolgens zullen we uitleggen hoe we ze zouden kunnen realiseren. We zullen opstellingen ontwerpen en aanpassen om ze aan uw specifieke wensen te laten voldoen. En dat is nog niet alles. We zullen ervoor zorgen dat uw interieurbeplanting op de juiste manier wordt onderhouden, zodat het er jaar na jaar nog net zo goed uitziet als op de dag dat het werd aangebracht.

In de visie van Ambius spelen relaties een belangrijke rol, dus dit is niet het einde van onze samenwerking. We zullen ons voor u blijven inzetten en met u samenwerken om zo een goede relatie op te bouwen. Dit is één van de manieren waarop Ambius interieurbeplanting naar een hoger niveau wil brengen. Op deze manier komt ook onze uitstekende dienstverlening tot stand.

Lees meer over onze Ambius-creators, de mensen die verantwoordelijk zijn voor onze uitstekende dienstverlening aan klanten.

Lees meer over de scholings- en ontwikkelings mogelijkheden die we onze Ambius-creator bieden.

Legendarische service

  1. Wilt u uw bedrijf een prettigere en gezondere uitstraling geven? Of stiller?
  2. Wilt u uw klanten een eerste indruk meegeven die ze nooit zullen vergeten?
  3. Of wilt u graag een omgeving waar uw klanten zich comfortabel en ontspannen zullen voelen?

Dit zijn het soort vragen die een adviseur van Ambius kan stellen bij de eerste afspraak. Met de antwoorden en het bekijken van de ruimte kan Ambius de juiste beplanting, producten en diensten aanbevelen voor u en uw bedrijf.

We luisteren naar uw ideeën en laten zien hoe het uitgevoerd kan worden in de realiteit. Onze experts helpen om de juiste producten en diensten te kiezen voor uw behoeften en daarna zorgt Ambius voor regelmatig service en onderhoud, zodat uw planten er zo goed als nieuw uit blijven zien. Lees hier meer over ons ontwerpproces.

Dit klinkt misschien als het einde van het proces, maar dit is slechts het begin. Met al onze klanten werkt Ambius er hard aan om de relatie verder te ontwikkelen zodat het groeit en bloeit. We hebben niet alleen de zorg over de planten, wij geven ook om mensen en dat is wat we bedoelen met Legendarische service.

Het is ons opgemerkt dat elke klant van Ambius unieke behoeften heeft. Wij nemen het idee in beraad en zorgen ervoor dat onze service hierop aansluit. Zodra wij op het terrein van de klant komen, is onze aandacht gericht op de klant, hun behoeften en streven wij naar een goede samenwerking. Onze onderhoudsbeurten worden in overleg met u afgestemd.

Op deze manier biedt Ambius de hoogst mogelijke samenwerking met onze klanten. Onze marktleiderpositie is te danken aan loyaliteit en vertrouwen van onze klanten. Zij hebben ervoor gezorgd dat Ambius de grootste aanbieder van interieurbeplanting is ter wereld.

0800 25 760

Voordelen van planten

Afbeelding van beplanting

De voordelen van gezonde, mooie planten

Ambius : milieubewust

Ambius en het milieu

Onze duurzame service en de voordelen voor u

Planten

Haal inspiratie uit ons assortiment planten.

Kunst

Mooie en betaalbare kunst brengt uw muren tot leven.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.