Geschiedenis van Ambius

Ambius is misschien wel een nieuw merk ( of naam ) voor u maar bestaat al een hele lange tijd. Ons moederbedrijf, Rentokil vindt zijn oorsprong immers meer dan een eeuw geleden, hoewel “interieurbeplanting” pas een onderdeel was sinds 1980.

Veel bedrijven die in de loop der jaren zijn overgenomen hebben een lange geschiedenis, die teruggaat tot 1960 of zelfs daarvoor. Veel van de overgenomen medewerkers werken nog steeds voor Ambius, hun gecombineerde ervaring van enkele honderden jaren betekent dat Ambius de grootste concentratie van expertise en kennis van de hele branche heeft.

Rentokil is een van grootste dienstverlenende bedrijven ter wereld, met een brede waaier van diensten en klanten in meer dan 50 landen. Rentokil is het meest bekend van ongediertebestrijding en hygiënische en technische dienstverlening. Maar Rentokil biedt ook andere diensten aan zoals catering, pakketdiensten, facilitaire dienstverlening en schoonmaakdiensten. Ambius is hiervan de jongste.

De meeste diensten van Rentokil vinden ‘achter de schermen’ plaats, terwijl de diensten die Ambius levert juist erg zichtbaar zijn. Ons doel is om diensten te verlenen die duidelijk zichtbaar zijn in en om het gebouw, zodat ze alle zintuigen stimuleren.

Ambius is actief in Europa en Noord-Amerika, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië. Rentokil heeft ook twee bedrijven in Azië die werken onder het merk Ambius, maar gespecialiseerd zijn in hygiëneservice.

Meer informatie over Rentokil is te vinden op www.rentokil-initial.com.

0800 25 760

Ambius - milieubewust

Afbeelding Ambius en het milieu

Een duurzame en milieubewuste organisatie

Interieurbeplanting

Afbeelding van interieurbeplanting

Voor een eerste indruk van onze planten

Verse Bloemen

Want een bloem zegt zoveel meer.

Vers Fruit

Heerlijk vers fruit geleverd bij u op kantoor.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.