Een wereldwijd bereik

Ambius België is onderdeel van twee ongelooflijk succesvolle organisaties: Ambius en Rentokil plc. Deze bedrijven hebben vestigingen over de hele wereld.

Onderdeel zijn van een mondiaal bedrijf heeft onbeperkte voordelen. Onze klanten en medewerkers profiteren van onze diepgaande multiculturele ervaring met betrekking tot alle aspecten van o.a. interieurontwerpen.

We kunnen bijvoorbeeld kwaliteitsproducten leveren uit andere landen die normaal gesproken niet voor klanten in België verkrijgbaar zijn.

We kunnen ook een beroep doen op onze ervaring in andere landen om een voorstel te doen voor een op een bepaalde cultuur geïnspireerd ontwerp voor bedrijven die ook buiten hun thuismarkt afzet willen genereren.

En als dat nog niet genoeg is om u aan het denken te zetten... Als onderdeel van een internationale marktleider kunnen we u onze producten en diensten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Ambius heeft interieurbeplantingsbedrijven in de volgende landen:

Australië, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, VS, Zuid-Afrika, Zweden

Elk van onze vestigingen biedt een grote verscheidenheid aan producten en diensten op het gebied van interieurbeplanting. Ze leveren planten, kunstplanten en kunst – alles wat onze klanten nodig hebben om een eigen stijl en sfeer te creëren.

Veel van onze vestigingen houden zich ook bezig met tuinaanleg. Bezoek onze fotogalerij op www.plants-in-buildings.com om voorbeelden te bekijken van het werk van onze vestigingen van over de hele wereld. Regionale kennis met een persoonlijk tintje.

Mondiale kennis met een regionaal tintje

Je hebt niet veel aan een mondiaal bedrijf als dat bedrijf niet de nodige regionale kennis in huis heeft om zich in elke markt te kunnen onderscheiden. Die regionale kennis is hier in België ruimschoots aanwezig.

Door de centrale ligging van de servicecentra van Ambius kunnen wij in heel België een uitstekende service bieden Ons belangrijkste doel is het verlenen van onze legendarische service aan al onze klanten.

Klik hier voor meer informatie over onze legendarische service.

0800 25 760

Ambius - milieubewust

Afbeelding Ambius en het milieu

Een duurzame en milieubewuste organisatie

Ambius White Papers

Ambius White Papers

De zintuigen stimuleren en eenieder voorzien van nuttige kennis

Verse Bloemen

Want een bloem zegt zoveel meer.

Kunst

Mooie en betaalbare kunst brengt uw muren tot leven.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.