Ambius Environments case studies

De volgende case studies zijn klaar om te downloaden in pdf-formaat - Lees in deze documenten wat Ambius heeft gedaan voor een aantal van onze klanten:

  • Case study: Glamal Engineering interieurbeplanting - Glamal Engineering heeft Ambius gevraagd om planten en kunst te voorzien in de inkomhal, de grote receptie, open kantoren en in een gemeenschappelijke ruimte voor personeel. De plant moest de moderne stijl van het gebouw weergeven rekeninghoudend met verschillende milieu voorwaarden.
  • Case study: ING Car lease case interior landscaping - In samenwerking met de ING Services Co-ordinator, ontwierp Ambius een nieuw interieurbeplantingsproject waarbij 23 oorspronkelijke plantenbakken moesten weggenomen worden en vervangen worden door bakken met veel kleur, waaronder het bekende ING-oranje om terug leven te brengen op kantoor zonder dat er al te veel kostbare vloerruimte verloren gaat.
  • Case study: Buitenbeplanting te Kent - Onze klant, een groot farmaceutisch bedrijf, wilde de inkomhal van 1 van haar vestigingen aantrekkelijker maken, vooral omdat de site volledig vernieuwd was geweest en daardoor toe was aan een 'officiële' opening.
  • Case study: Buitenbeplanting bij Marriott Sheffield - Ambius werd gevraagd om het terrein rondom dit hotel te revitaliseren, vooral rond de ingang van het hotel en dit met zo weinig mogelijk extra kosten mogelijk.
0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.