Verticale tuinen van Ambius; nieuwe trend kantoren nu ook in België

27/02/2012

Niet alleen mooi en trendy, maar ook isolerend en geluidsabsorberend

Verticale tuinen van Ambius

Aartselaar, 27 februari 2012 – Ambius, specialist op het gebied van harmonieuze en stimulerende werkomgevingen, introduceert verticale tuinen in België. Dit is een nieuwe trend op zakelijk interieurgebied. Ambius regelt het volledige proces voor een verticale tuin; van aanleg tot onderhoud.

Een groene werkomgeving stemt mensen vrolijker en rustiger, daarnaast vormen de wanden een mooie eyecatcher – zowel binnen als buiten. De verticale tuinen van Ambius hebben nog een aantal andere voordelen. Zo absorberen ze geluid en hebben ze een thermisch isolerende werking. Ook dragen ze bij aan een relatief constante luchtvochtigheid en een betere luchtkwaliteit.

Verticale tuinen van Ambius

Een bijzondere toepassing van de groene wanden van Ambius is dat bedrijven hun eigen logo erin kunnen verwerken. In de verschillende tinten groen springt het logo er echt uit. De wanden zijn flexibel inzetbaar. Ambius levert namelijk niet alleen vaste panelen die aan een wand gemonteerd moeten worden, maar ook mobiele wanden. Deze zijn zowel enkel- als dubbelzijdig te bekleden. Deze verticale tuinen zijn eenvoudig verplaatsbaar - zowel naar binnen als naar buiten en naar andere ruimtes.

“We zijn zelf ook helemaal weg van deze nieuwe trend. Wat vooral belangrijk is, is dat de invloed van al dat groen de mensen in de omgeving zichtbaar goed doet”, zegt Nico Joly, Country Manager BeLux van Ambius. “Om deze reden bieden we dit product dan ook met het volste enthousiasme aan.”

This article first appeared on www.lvtpr-newsroom.com.

Over Ambius
Ambius, twintig jaar geleden opgericht als onderdeel van Rentokil, is wereldwijd de grootste leverancier van natuurplanten, semi-natuurplanten en bloemen voor werkomgevingen. Het bedrijf biedt een uitgebreid gamma aan producten en diensten die de zintuigen stimuleren. Hieronder vallen producten die geuren verspreiden, het plaatsen van groene wanden, het bieden van ontspanningsmogelijkheden en het leveren van vers fruit. Deze producten en diensten verbeteren het welzijn van medewerkers, verhogen de productiviteit en dringen het ziekteverzuim terug. Ambius is actief in zeventien landen en heeft 1.900 medewerkers. Voor meer informatie: www.ambius.be.

Voor meer informatie:
Ambius
Ingrid Cools
Tel: +32 (0)3 450 65 00
E-mail: ingrid.cools@ambius.com
 

LVT Benelux PR
Riet Delsin
Tel: +32 (0)2 474 17 40
E-mail: riet@lvtpr.com
 

0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.