Ambius overhandigt cheque aan Make-A-Wish

10/02/2012

Kerstboomactie draagt bij aan vervullen hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte

Make a wish

Aartselaar, 10 februari 2012 – Ambius, specialist op het gebied van harmonieuze en stimulerende werkomgevingen, overhandigt vandaag een cheque ter waarde van 1.500 euro aan Make-A-Wish. Dit bedrag hebben ze ingezameld met een kerstboomactie, die liep van september tot en met december 2011. Voor iedere bestelde kerstboom bij Ambius ging twee euro rechtstreeks naar Make-A-Wish. Deze organisatie gebruikt het opgehaalde bedrag om hartenwensen te vervullen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte. In totaal leverde de actie 1.200 euro op; een bedrag dat Ambius verhoogde tot 1.500 euro.

Make-A-Wish wil kinderen met een levensbedreigende ziekte hoop, kracht en vreugde brengen door hun hartenwens te vervullen. Sinds de oprichting in 1990 zijn al meer dan 1.400 wensen vervuld. Mede dankzij de bijdrage van Ambius kan de organisatie ook in 2012 kinderen een hart onder de riem steken en ze moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.

“Ambius draagt verantwoord maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel", zegt Nico Joly, Country Manager BeLux van Ambius. “Make-A-Wish doet zeer goed werk voor kinderen die door hun ziekte eigenlijk geen kind kunnen zijn. Wij wensen al onze klanten die bij ons hun kerstdecoratie bestelden dan ook hartelijk bedanken.”

Over Ambius
Ambius, twintig jaar geleden opgericht als onderdeel van Rentokil, is wereldwijd de grootste leverancier van natuurplanten, semi-natuurplanten en bloemen voor werkomgevingen. Het bedrijf biedt een uitgebreid gamma aan producten en diensten die de zintuigen stimuleren. Hieronder vallen producten die geuren verspreiden, het plaatsen van groene wanden, het bieden van ontspanningsmogelijkheden en het leveren van vers fruit. Deze producten en diensten verbeteren het welzijn van medewerkers, verhogen de productiviteit en dringen het ziekteverzuim terug. Ambius is actief in zeventien landen en heeft 1.900 medewerkers. Voor meer informatie: www.ambius.be.

Voor meer informatie:
Ambius
Ingrid Cools
Tel: +32 (0)3 450 65 00
E-mail: ingrid.cools@ambius.com
 

LVT Benelux PR
Riet Delsin
Tel: +32 (0)2 474 17 40
E-mail: riet@lvtpr.com
 

This article first appeared on www.lvtpr-newsroom.com .

0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.