Veel wit, sneeuw en ballen in trek bij kerstdecoratie op werkplek

02/11/2011

Veel wit, sneeuw en ballen in trek bij kerstdecoratie op werkplek

Steeds meer bedrijven toveren tijdens de winter hun werkplek om in een gezellige en huiselijke kerstomgeving. Ambius, leverancier van natuurplanten en bloemen voor de werkomgevingen, signaleert in 2011 een verdriedubbeling van het aantal bestellingen voor het volledig decoreren van bedrijven, hotels en winkelketens in kerstsfeer.

Ambius merkt deze kerstperiode een aantal opvallende trends op. Zo is de vraag naar kerstdecoratie voor bedrijven zeer divers en beperkt deze zich niet meer alleen tot het typische kerstrood. Er zijn dan ook veel nieuwe verschillende thema’s op de markt. Zo is er bijvoorbeeld de Candy Tree, een thema met veel kerstballen in zachte kleuren en echte snoepstokken. Ook populair is de Ice Tree, dat zoals de naam doet vermoeden juist veel wit, antraciet, blauw en zilver bevat.

Het thema Allure Charleston bevat vooral veel zwarte en gouden kleuren en is net als de andere originele thema’s heel gevraagd bij diverse bedrijven.

Een tweede trend die Ambius dit jaar signaleert, is de vele nieuwe landschappen op de markt. Een landschap is een volledig pakket aan decoratieve materialen die op de werkplek worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een kerstboom, beelden, takken, sterren en lampjes.

Dit jaar is het nieuwe landschap Snow Wonderland zeer populair. Deze biedt besneeuwde bomen in zilver, wit, antraciet en blauwe kleur en veel rendieren.

Een ander voorbeeld is de Santa Express. Deze biedt kerstballen in rood, goud, hazelnoot, crème met decoratieve bessen, dennenappels en een Kerstman op een trein. De meer traditionele manier van kerstdecoratie met veel kerstrood en goud is echter ook nog steeds zeer populair.

Een actie die sterk bijdraagt aan de toenemende populariteit van kerstdecoratie is de samenwerking met ‘Make A Wish’.Bij elke bestelling van een kerstdecoratie bij Ambius gaat twee euro rechtstreeks naar deze stichting die de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.ikwileenkerstboom.be .

0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.