Ambius ontwikkelt krijtgeur voor boek - en papierwinkel Club

15/09/2011

Aartselaar, 15 september 2011 – Ambius, leverancier van producten en diensten voor welzijn op het werk, voorziet boek- en papierwinkel Club van een speciaal voor hen ontwikkelde geur. Voortaan hangt in de Club-winkel, die zich in het Westland Shopping Center van Anderlecht bevindt, een aangename nostalgische krijtgeur die herinneringen oproept aan de schooltijd. Dit sluit perfect aan bij de nieuwe look & feel van Club, waarbij de winkel de klant optimaal van dienst wil zijn.

Ambius is ervan overtuigd dat aantrekkelijke geuren een gunstige invloed hebben op zowel het imago van een winkel als op de beleving van de klant. Zo kan een geur ervoor zorgen dat klanten sneller overgaan tot aankopen, zeker wanneer de geur past binnen de sfeer en ambiance die een winkelmerk uitstraalt. Daarnaast heeft ook het winkelpersoneel baat bij een aangename omgeving die lekker ruikt. Enerzijds doordat het de creativiteit vergroot en zij klanten op die manier beter kunnen helpen. Anderzijds zou een aangename geur de alertheid en productiviteit verhogen.

“Het gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde krijtgeur in de winkel biedt Club extra mogelijkheden om zich te onderscheiden van de concurrentie”, zegt Nico Joly, Country Manager Belux van Ambius. “Aangename geuren ruiken niet alleen lekker, maar beïnvloeden ook onze herinneringen en emoties. Dit geeft klanten een reden om langer in de winkel te blijven hangen en eerder terug te keren. Ambius is de expert op het gebied van ‘scent marketing’. Het ontwikkelen van een nieuwe geur doen we graag, te meer omdat het de merkervaring van de klant versterkt.”

Meer informatie over ‘scent marketing’ en de geuren van Ambius is te vinden via www.ambius.be.

Over Ambius
Ambius, twintig jaar geleden opgericht als onderdeel van Rentokil, is wereldwijd de grootste leverancier van natuurplanten, semi-natuurplanten en bloemen voor werkomgevingen. Het bedrijf biedt een uitgebreid gamma aan producten en diensten die de zintuigen stimuleren. Hieronder vallen producten die geuren verspreiden, het plaatsen van groene wanden en het bieden van ontspanningsmogelijkheden. Deze producten en diensten verbeteren het welzijn van medewerkers, verhogen de productiviteit en dringen het ziekteverzuim terug. Ambius is actief in zeventien landen en heeft 1.900 medewerkers. Voor meer informatie: www.ambius.be.

Voor meer informatie:
Ambius
Ingrid Cools
Tel: +32 (0)3 450 65 00
E-mail: ingrid.cools@ambius.com
 

LVT Benelux PR
Riet Delsin
Tel: +32 (0)2 474 17 40
E-mail: riet@lvtpr.com
 

This article first appeared on www.lvtpr-newsroom.com .

0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.