Moswand divider

Mobiele Moswand

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

Mobiele Moswand op kantoor

Mos divider zijkant

Zoekt u mogelijkheden om op kantoor ook het ‘social distance’ advies van het de federale overheid na te leven? Wij hebben uw oplossing; Een mobiele moswand. Door de mobiele moswand kunt u uw eigen ‘personal space’ creëren tussen werkplekken. Heeft u een grote kantoortuin die u wilt opdelen? Wij plaatsen groene roomdividers en delen het grootste kantoor op in kleinere vlakken.

Naast de functionele waarde zijn moswanden ook een lust voor het oog en leveren ze een positieve bijdrage aan de akoestiek. Het mos kan naast zijn natuurlijke kleur ook in diverse andere kleuren worden geleverd. Het mos is geïmpregneerd met milieuvriendelijk glycerine wat er voor zorgt dat het mos soepel, stofafstotend en brandvertragend wordt. En een leuke bijkomstigheid is dat we er uw logo of een inspirerende tekst in kunnen verwerken. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen wij voor u! 

Ambius kan onderstaande uitvoeringen uit voorraad leveren.

 

 

Duurzaamheid

Cradle to Cradle: Moswanden op ecoboard
Wij hechten veel waarde aan de Cradle to Cradle filosofie. Cradle to Cradle gaat uit van de gedachte dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product nuttig zouden moeten worden ingezet in een ander product. Wij passen dit principe ook toe bij de moswanden. Standaard worden onze moswanden op ecoboard bevestigd. Ecoboard is een duurzaam, milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar plaatmateriaal.

Scandinavisch korstmos: Duurzaam geteeld in natuurgebied
Het mos dat Ambius gebruikt voor alle mospanelen, mosschilderijen, moswanden en andere mos creaties is ‘Cetraria islandica of Lichen islandicus’. Dit struikachtig korstmos groeit in Scandinavië, in een natuurgebied van ruim 3200 km2. Het mos wordt onder staatstoezicht geoogst. Er wordt geen schade toegebracht aan, of sporen nagelaten in de natuur. Ook bij de verdere bewerking komen geen schadelijke middelen te pas. Het gebruikte mos groeit ongeveer 5 mm per jaar. Het mos dat op de wanden, panelen en andere creaties wordt gebruikt, is circa 30 tot 50 mm hoog en heeft dus een leeftijd van tenminste 5 jaar.