White papers

De functie van de Ambius University, zoals beschreven in de Mission Statement, omvat het vergaren en ontwikkelen van kennis en het ter beschikking stellen van alle benodigdheden voor de uitvoering van het werk. Een deel van de missie wordt bereikt door middel van een programma die relevante ontwikkelingen presenteert aan klanten, medewerkers en een breed publiek.

De Ambius White Papers zijn publicaties die zijn ontworpen om kennis te delen en om mensen aan te zetten om over de onderwerpen na te denken. Zij zijn vooral nuttig voor schrijvers, architecten, ontwerpers, senior management, journalisten, voorlichters en professionele verenigingen.

White papers om te downloaden:

  • Planten in groene gebouwen: Een uitvoerig verslag over hoe interieurvormgeving gebruikt kan worden als onderdeel van een groen duurzaam project voor nieuwe- en oude gebouwen. Lees meer over hoe planten een bijdrage leveren aan het binnenmilieu door de verbetering van de luchtkwaliteit, geluidsoverlast te verminderen en de regulering van de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Verrijk u gebouw en bindt medewerkers: Ieder bedrijf streeft ernaar om de effectiviteit op de werkvloer te verbeteren. Vaak worden deze verbeteringen bereikt door kostbare en tijdrovende nieuwe theorieën over ruimtebeheer. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft ons nieuwe, kostenbesparende middelen gegeven om werkplekken menselijker, productiever en effectiever in te richten op alle niveaus in een organisatie. Lees hier hoe u een werkplek effectiever kunt maken.
  • Gezondheid, plezier en hogere rendementen: Hoe je bejaarden kunt binden door ze zelf hun eigen leefomgeving te laten ontwerpen. Dit zorgt voor beloningen voor de bewoners, verzorgers en de leidinggevenden van zorgcentra. Velen onder ons zullen uiteindelijk belanden in zorgcentra. We hopen en verwachten dat het een plaats is waar het veilig en comfortabel is en waar rekening is gehouden met “ leefbare omgeving”. We zullen waarschijnlijk in een accommodatie leven wat meer lijkt op een hotel dan op een ziekenhuis. Kan een hotel ooit een thuis worden?

Meer informatie kunt u vinden in de derde publicatie van onze serie Ambius White Papers.

Vul het onderstaande formulier in voor het downloaden van onze white papers:

0800 25 760
Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.