Openbare ruimtes

Wanneer groter beter is

Grootschalige interieurbeplanting vraagt om specialisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van diverse grootschalige projecten beschikken we over de vaardigheden om van uw project een succes te maken.

In nauwe samenwerking met u, uw architecten en uw ontwerpers doorlopen wij een traject, van ontwerpfase tot en met het opruimen na de realisatie van het project. Maar hier hoeft onze samenwerking niet te eindigen. Grotere opstellingen vragen veel verzorging. Onze medewerkers zullen steeds weer terugkomen om ervoor te zorgen dat uw openbare ruimtes er perfect uit blijven zien.

Bel 0800 25 760 of neem online contact met ons op voor meer informatie over grootschalige projecten.

Het creëren van een uitnodigende omgeving

Wanneer planten op deskundige en creatieve wijze worden aangebracht, wordt een meer uitnodigende en ontspannende sfeer gecreëerd. Winkelcentra en individuele winkels profiteren er allemaal van wanneer de consument zich meer op zijn gemak voelt. Een consument die zich goed voelt, heeft meer zin in rondneuzen en winkelen.

Onze consultants kunnen u helpen bij het kiezen van planten die kunnen worden gebruikt voor het aanduiden van verschillende zones, het verminderen van het geluid en het opvrolijken van ongezellige, karakterloze ruimten.

Bel 0800 25 760 voor meer informatie over planten en accessoires voor de detailhandel of  neem online contact met ons op.

Openbare ruimtes, Ambius

Omgevingen die mensen de weg wijzen

Wachtruimten, zoals hallen en perrons, zijn ideale ruimten voor het realiseren van rustgevende omgevingen voor de gespannen reiziger. Maak gebruik van de ervaring van Ambius en laat Ambius u een deskundig advies geven over de aan te brengen interieurbeplanting.

In plaats van onvriendelijke, karakterloze bewegwijzeringborden kunnen planten worden gebruikt om mensen uit verschillende culturen en met verschillende talen door voor hen onbekende ruimten de leiden.

Bel 0800 25 760 voor meer informatie over onze producten en diensten op het gebied van deze omgevingen neem online contact met ons op.

De Unie Culemborg | Ambius Nederland
0800 25 760

Interieurbeplanting

Afbeelding van interieurbeplanting

Voor een eerste indruk van onze planten

Ambius : milieubewust

Ambius en het milieu

Onze duurzame service en de voordelen voor u

Kerstmis

Laat Ambius al uw kerstversiering aanbrengen.

Ambius University

Een voortdurend leerprogramma voor alle medewerkers.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.