Kantoren

Aangename werkruimten

Helaas brengen we het grootste deel van onze tijd door op kantoor. Hoe inspirerender we deze omgeving zullen maken, hoe aangenamer het zal zijn!

Ambius ontwerpt meer dan alleen ruimten die er fraai uitzien. Onze ontwerpers brengen ruimten tot leven en creëren inspirerende omgevingen die de mentale veerkracht van mensen verhoogt. Onze interieurontwerpen en -creaties kunnen leiden tot gezondere omgevingen, doordat ze de lucht zuiveren en de stress verminderen bij de mensen die er werken. Onze portfolio omvat:

Ontvangstruimten - Een hartelijk ontvangst

Wat zegt uw receptie over uzelf? Wat is de eerste indruk die een klant van uw bedrijf krijgt? Een eerste indruk is van onschatbare waarde!

Waarom zou u uw klanten niet een handje helpen om uw bedrijf te zien als een uitnodigende, fijne plek om te zijn. Ze willen graag het gevoel hebben dat er voor hen gezorgd wordt en die eigenschap is belangrijk voor u. Uw receptie is de meest geschikte plek om een goede eerste indruk te maken. Inspirerende beplanting. Een rustgevende sfeer. Een eigen ontwerp dat de visie en waarden van uw bedrijf weerspiegelt.

Welke eisen u ook stelt aan uw receptie, Ambius kan u hierbij helpen. Bel 0800 25 760 voor meer informative of neem online contact op.

Ontvangstruimten, Ambius

Open kantoorruimten - Minder lawaai, meer tevreden gezichten

Uit onderzoek, dat in 2006 werd uitgevoerd door een toonaangevend wervings- en selectiebureau, is gebleken dat één op de drie medewerkers vindt dat open kantoorruimten te lawaaierig zijn.

Diegenen onder u die in een dergelijke omgeving werken, wisten dit waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat de juiste plant het geluidsniveau kan verminderen? Minder lawaai kan tot gevolg hebben dat uw medewerkers productiever en gelukkiger worden.

Laat Ambius uw ruimten inrichten om zo het geluidsniveau te verminderen. Stimuleer creativiteit. Vergroot productiviteit. Creëer voor uw medewerkers een gezondere omgeving. Creëer voor uzelf een rendabeler bedrijf.

Bel 0800 25 760 voor meer informatie over onze producten en diensten op het gebied van open kantoorruimten of neem online contact met ons op.

Open kantoorruimten image

Individuele kantoorruimten

Talent & Pro detacheert jonge HBO’ers en academici binnen het bank- en verzekeringswezen en de actuariële wereld. Zij doen er alles aan om de werkplek voor de medewerkers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In 2006 wonnen zij dan ook de 'Great Place to Work-verkiezing'. Er is hier gekozen voor een diversiteit aan stijlen die aansluitend gevarieerd zijn ingericht met een keuze uit het brede aanbod van ons assortiment plantenbakken.

Individuele kantoorruimten, Ambius
0800 25 760

Kerstmis

Afbeelding van kerstdecoraties

Ambius zorgt voor de kerstsfeer op uw bedrijf

Verse Bloemen

Stuur verse bloemen | Ambius België / Luxemburg

Want een bloem zegt zoveel meer

Kunst

Mooie en betaalbare kunst brengt uw muren tot leven.

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.