Hotels & Ontspanning

Creëer uw eigen gezellige inkomhal

Iedereen die in een hotel of een recreatiecentrum werkt weet hoe belangrijk een eerste indruk is. Onze klanten, die al hun voordeel hebben gehaald uit de ervaring die Ambius in huis heeft, weten dat in ieder geval. We hebben samen met hen hun eigen, unieke, gezellige, uitnodigende en rustgevende omgevingen gecreëerd, waarin ieders zintuigen worden gestimuleerd.

Kenmerkende beplanting zorgt er niet alleen voor dat de klant zich ontspannen en op zijn gemak voelt, het zorgt er tevens voor dat klanten u kunnen onderscheiden van uw concurrenten.

Onze portfolio omvat:

Hotels

Recreatiecentra

Lobby's en inkomhallen van hotels

Sfeer is één van de belangrijkste factoren bij het creëren van een uitnodigende inkomhal in een hotel. Het helpt het stressniveau te verlagen en zorgt ervoor dat klanten zich ontspannen zodra ze binnenkomen en een rustige plek vinden, weg van het lawaai en de drukte, waar ze rustig kunnen praten. Laat Ambius met u samenwerken om de juiste combinatie van planten, geuren en inrichting samen te stellen om zo de door u gewenste sfeer te creëren.

Bel 0800 25 760 voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor de lobby of entree van uw hotel of neem contact online.

Ambius Interieurbeplanting

Atriums en patio's

Veel hotels maken gebruik van grote ontvangstruimten, atriums en patio’s om een ‘Wow!’-factor te creëren. Het valt niet te ontkennen dat deze ruimten visueel gezien indrukwekkend kunnen zijn. Ze kunnen echter ook overweldigend zijn en de intimiteit missen die ervoor zorgt dat klanten zich ontspannen.

In dit soort gevallen kan Ambius u helpen een atrium of patio te creëren die intiem, gezellig en uitnodigend is. Bel 0800 25 760 voor meer informatie of neem contact online.

Ambius Interieurbeplanting

Hotel-restaurants

Planten die passen bij de inrichting en het karakter van het hotel /restaurant kunnen bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer. Ze kunnen geluid en geuren absorberen en worden gebruikt om ruimten die niet voor bezoekers toegankelijk zijn af te scheiden van de eetzaal.

Bel 0800 25 760 voor meer informatie over hoe Ambius warmte en finesse kan brengen in uw hotel/restaurant.

Ambius Interieurbeplanting

Sportscholen en fitnesscentra

Wat is de belangrijkste reden om naar de fitness te gaan? Er goed uitzien en je goed voelen.

Bij Ambius vinden we dat het interieur van uw fitness hier op afgestemd zou moeten zijn. We kunnen samen met u de juiste planten en potten selecteren om zo een omgeving te creëren die uw klanten zal inspireren en aanzetten tot lichaamsbeweging.

Bel  0800 25 760 voor meer informatie over planten die er net zo gezond en bekoorlijk uitzien als een goed getraind menselijk lichaam of neem  online contact op.

0800 25 760

Interieurbeplanting

Afbeelding van interieurbeplanting

Voor een eerste indruk van onze planten

Kerstmis

Afbeelding van kerstdecoraties

Ambius zorgt voor de kerstsfeer op uw bedrijf

Plantenbakken

Laat uw inspireren door ons assortiment plantenbakken.

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.