Ambius dienstverlening

Wenst u uw omzet te verhogen ? Medewerkers en klanten die vrolijker en gezonder zijn? Is uw omgeving te lawaaierig? Wilt u dat uw klanten een positieve eerste indruk krijgen van uw bedrijf? Of wilt u een rustgevende sfeer creëren waardoor klanten zich op hun gemak voelen en graag willen winkelen?

Dit soort vragen stellen we tijdens een eerste gesprek. Op deze manier krijgen we een indruk van wat voor uw bedrijf de juiste omgeving zal zijn. Wanneer we uw bedrijf bezoeken, zullen wij ook metingen doen zodat wij planten, producten en diensten kunnen aanbevelen die interessant zijn voor uw bedrijf.

We luisteren eerst naar uw wensen en ideeën en vervolgens zullen we uitleggen hoe we deze kunnen realiseren. We zullen opstellingen ontwerpen en aanpassen om ze aan uw specifieke wensen te laten voldoen. En dat is nog niet alles. We zullen ervoor zorgen dat uw interieurbeplanting op de juiste manier wordt onderhouden, zodat het er een jaar na datum nog net zo goed uitziet als op de dag dat het werd aangebracht.

In de visie van Ambius spelen relaties een belangrijke rol, dus dit is niet het einde van onze samenwerking. We zullen ons voor u blijven inzetten en met u samenwerken om zo een relatie op te bouwen. Dit is één van de manieren waarop Ambius interieurbeplanting naar een hoger niveau wil brengen. Op deze manier komt ook onze uitstekende dienstverlening tot stand.

Bel ons nu op 0800 25 760 of neem online contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze consultants.

Onze dienstverlening
0800 25 760

Voordelen van planten

Afbeelding van beplanting

De voordelen van gezonde, mooie planten

Zijdebloemen

Afbeelding zijde bloemenarrangementen

Zijde bloemboeketten

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Plantenbakken

Laat uw inspireren door ons assortiment plantenbakken.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.