Werkplek hygiene

Ambius Health

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

De oplossingen voor een gezonde werkplek

Hygiene - Corona img

Een onzichtbare bedreiging
Professionele luchtzuivering, goede handhygiëne en social distance kunnen virusoverdracht en verspreiding van ziektekiemen minimaliseren.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie zijn mensen zich nu extra bewust voor aandoeningen die van invloed zijn op de gezondheid in zakelijke en openbare ruimtes. Wilt u ook een extra stap zetten om uw klanten te beschermen en het welzijn van uw medewerkers op de werkplek te verbeteren? Wij zorgen dat de lucht schoon blijft voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Uit onderzoek blijkt dat de voornaamste vorm van COVID-19 transmissie plaatsvindt via ademhaling druppeltjes in de lucht. Het filteren van de lucht is van vitaal belang om de overdracht van ziektekiemen te verminderen. Onze filters, van medische kwaliteit, verwijderen meer dan 99,95% van de deeltjes in de lucht die meer dan 0,3 micron groot zijn. Uw bedrijf heeft nu meer dan ooit een effectieve, bewezen en deskundige luchtzuivering nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat van één van onze hygiëne experts.

This video player requires JavaScript.

Hoe bacteriën zich in de lucht verplaatsen

Onderzoek toont aan dat een droge hoest, een typisch symptoom van COVID-19, een gemiddelde ademhalings druppel van ongeveer 15 micron groot afgeeft.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.