Live Divider

LivePicture en LiveDivider

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

LivePicture en LiveDivider

De Ambius Livepicture en Livedivider geven uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Weinig ruimte?
Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom zijn de Ambius LivePicture en LiveDivider de ideale oplossing op locaties waar ruimte schaars is. Ze kunnen dan ook overal worden geplaatst. De planten bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen. Wij zorgen ervoor dat hij altijd in optimale staat is.

Ambius LivePicture
De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

Ambius LiveDivider
De Ambius LiveDivider is een modulaire groene roomdivider waarmee eenvoudig een aangename sfeer en privancy te creëren is in ruimtes zoals kantoren, openbare gebouwen en wachtruimtes. Bij dit unieke systeem kunnen naar wens één, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes inclusief waterreservoir op elkaar gestapeld worden. Dit maakt de LiveDivider een zeer flexibele, ruimtebesparende roomdivider met beplanting aan weerszijden.  

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio