Live Divider

Offices

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

Livepicture

De Ambius Livepicture is een levend schilderij van planten en geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom is de Ambius LivePicture de ideal oplossing op locaties waar ruimte schaars is.

De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

De Ambius LivePicture kan dan ook overal worden geplaatst. De planten in de LivePicture bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen. Wij zorgen ervoor dat hij altijd in optimale staat is.

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio