Headerimg-vistafolia

Artificial Greenwall

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Artificial Greenwall: een levensechte groene wand geschikt voor iedere ruimte!

Een groene wand is perfect om privacy te creëren of om werkplekken op te splitsen. Ook reduceren ze geluiden wat een prettig effect heeft in ieder kantoor of publieke ruimte. De Ambius Artificial Greenwalls zijn zowel buiten als binnen te installeren, een mooi effect om ruimtes natuurlijk in elkaar over te laten lopen.

Aangepast op het design van uw kantoor:
Met de 4 Color & 4 Texture boxen zijn ze volledig naar uw wens te personaliseren. En bent u zeker van een kwalitatief perfecte uitstraling.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Weinig ruimte, licht of juist teveel licht?

Dan zijn deze groene wanden een perfecte oplossing. Heeft u een smalle ruimte of is er weinig licht voor planten dan bieden zijde groene wanden een mooi alternatief voor een maximale groen beleving. Onze Artificial Greenwalls zijn UV bestendig, hiermee bent u zeker van langdurige kleurechtheid. Ook zijn ze brandvertragend, wel zo veilig!

Technische informatie

De panelen van 80 cm bij 80 cm bevatten 72 planten van 16 verschillende soorten. Onze professionals voorzien hiermee iedere wand of eventueel ander object van zijde planten. Een Artificial Greenwall heeft nauwelijks onderhoud nodig, dat bespaart u terugkerende servicekosten.

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio