Geurbeleving

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760  of mail ons

Ambius PremiumScenting

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen. Vanwege de enorme keus die een klant tegenwoordig heeft, is effectieve marketing van uw merk belangrijker dan ooit tevoren. Klanten zoeken een merk waarmee ze een emotionele band kunnen opbouwen. Een merk dat hen een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. Dankzij Ambius Premium Scenting kunt u door middel van sensory branding op een volledig nieuwe manier met de klant communiceren en verbinden, zodat u een unieke merkbeleving tot stand brengt.

Scent marketing - aroma marketing

Multi sensory branding is de kunst en techniek om de ultime merkbeleving tot stand te brengen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u twee zintuigen van uw klanten aanspreekt, de impact van uw merk met 30% toeneemt. Wanneer u drie zintuigen aanspreekt, neemt de impact met 70% toe.

Met Ambius Premium Scenting kunt u verder bouwen aan geurherinneringen en uw merk naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen ervoor dat geur een onlosmakelijk deel wordt van uw multi sensory marketing.

This video player requires JavaScript.