Veelgestelde vragen

Bestaande klanten

Ik heb een vraag over een factuur. Met wie moet ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met onze ons Daily support team, zij kunnen uw vragen met betrekking tot uw factuur oplossen. Neem contact met ons op via: 0800 25 760.

Ik heb een bestelling geplaatst en nu wil ik weten wanneer de levering zal plaatsvinden.

Als wij uw opdracht ondertekend retour hebben ontvangen kunt u contact opnemen met onze leveringsdienst. Tevens kunt u met ons Daily support team contact opnemen indien een eerder vastgestelde leverdatum gewijzigd dient te worden. Neem contact met ons op via: 0800 25 760.

Ik zou graag willen weten wanneer het volgende servicebezoek is.

Onze afdeling serviceplanning kan u precies vertellen wanneer het volgende servicebezoek voor u staat ingepland.. Neem contact met ons op via: 0800 25 760.

Nieuwe klanten

Welke producten en diensten biedt Ambius aan?

Ambius is een ervaring; wij bieden diensten en producten om uw werkplek of de omgeving van uw werkplek te verbeteren door ieders zintuigen te stimuleren. Hierdoor stimuleren wij ook uw bedrijfsresultaten.

Naast het leveren en verzorgen van interieurbeplanting kan Ambius ook het ontwerp en onderhoud van uw buitentuin voor zich nemen. Ons gamma bevat eveneens kerstbomen en kerstdecoratie, verse bloemen met eventueel een wekelijkse wisseling, zijdebloemen, zijdeplanten, microfresh geuren en kunst. Ook voor relaxatie-dagen voor bedrijven kan u bij ons terecht. Een grote waaier aan producten en diensten! Neem een kijkje op onze online catalogus om een eerste inspiratie op te doen.

Wij zijn een kleine organisatie maar wij willen ook beplanting voor op onze kantoren. Kunnen we hiervoor ook bij Ambius terecht of werkt Ambius alleen met grote ondernemingen?

We hebben een zeer gevarieerd klantenbestand. Van kleine kantoren tot grote hotels, winkelcentra en multinationals. Wij leveren en onderhouden één enkele plant tot complete binnentuinen. Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om ter plaatse te bekijken wat uw wensen zijn.

Ik zou graag een afspraak willen maken met een consultant. Hoe kan ik dit het beste doen?

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0800 25 760. Tevens kunt u ook het online contact formulier invullen waarna een consultant met u contact opneemt.

Waarom staan er geen prijzen bij de producten op uw website?

De reden is heel eenvoudig. Er zijn zoveel combinaties mogelijk van planten en plantenbakken dat wij u liever in een persoonlijk gesprek eerst uw wensen horen en aan de hand daarvan een passend voorstel aanbieden. Een goed gevoel op de werkvloer creëren is immers maatwerk !

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.