De acties die wij ondernemen om onze impact op het milieu te beperken

Cool Earth Logo

Een belangrijk aspect aan de verbintenis van Ambius voor hun inzet voor de verbetering van het milieu is de permanente bescherming van het kwetsbare regenwoud. We hebben een aanzienlijke schenking gedaan aan Cool Earth. Zij beschermen geselecteerde delen van het kwetsbare regenwoud in de Peruaanse Amazone tegen de ondergang.

Niet alleen zal dit helpen in de strijd tegen het veranderen van het klimaat, het beschermt ook kwetsbare habitats en ecosystemen, stimuleert een grotere biodiversiteit en ondersteunt lokale bevolkingsgroepen. Wij hebben voor verschillenden redenen gekozen om Cool Earth te ondersteunen, maar vooral omdat veel van de gecultiveerde planten die we gebruiken in onze interieurbeplanting hun afkomst en oorsprong vinden uit deze kwetsbare regenwouden.

Kenneth Freeman, Duurzaam Groen-programma, Ambius:

" voor Ambius kwam de mogelijkheid om in het regenwoud te investeren met Cool Earth tot stand nadat het bedrijf was geaccrediteerd door Planet Positive voor haar inzet voor duurzaamheid. Deze certificering biedt een financieringsmechanisme voor het milieu en de betrokkenheid van de gemeenschap buiten de grenzen van het bedrijf. "

"De door Ambius gekozen investering in Cool Earth zorgt voor een directe link tussen het bedrijf en de Peruaanse Amazone, vermindering van de CO2-uitstoot, en een duurzaam bestaan voor de gemeenschappen en wilde dieren in de regio."

"Deze stimulerende samenwerking zal helpen voorkomen dat de verschillende plantensoorten zullen verloren gaan of uitsterven.“

Matthew Owen, Directeur, Cool Earth:

"Wij zijn van mening dat het een tragedie zou zijn moesten wij in de toekomst alleen nog tropische planten terugvinden in kantoorgebouwen of botanische tuinen."

"Voor ons gaat duurzaamheid meer dan alleen over de verandering van het klimaat, hoe belangrijk dit ook is- wij zijn verheugd om geassocieerd te worden met een programma dat een holistische kijk heeft op de bescherming van onze planeet en haar ecosysteem.“

Lees meer over Ambius en Cool Earth op: www.coolearth.org/414/business-39/meet-our-partners-192/ambius-1477.html.

Bekijk Ambius Cool Earth Certificate, August 2010.

Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf. Daarom is het soms nodig om mensen van over de hele wereld op één plaats te krijgen voor een conferentie. Op een recent 4-daags evenement in Parijs, werkte Ambius samen met Planet Positieve en Cool Earth om ervoor te zorgen dat alle schade die wij aan het milieu hadden berokkend door te reizen naar de bijeenkomst werd verzacht door verdere actie om het Amazone regenwoud te beschermen. Planet Positief berekende dat de terugreis naar de vergadering door alle deelnemers ongeveer 11,5 ton CO2e bedroeg.

0800 25 760

Moderne kleurrijke plantenbakken

Afbeelding van een Ambius plantenbak

Een greep uit onze design plantenbakken

Ambius White Papers

Ambius White Papers

De zintuigen stimuleren en eenieder voorzien van nuttige kennis

Planten

Haal inspiratie uit ons assortiment planten.

Voordelen van planten

Planten doen veel meer dan er alleen maar goed uitzien.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.