Duurzaam groen – diensten en producten

Een belangrijk aspect van ons duurzaam ondernemen project is de ontwikkeling van een groener dan groen gamma van producten, diensten en technieken die wij de klant aanbieden. Wij willen dat onze klanten ervan overtuigd kunnen zijn dat onze leveranciers zo duurzaam ondernemen dan mogelijk en dat Ambius de meest groene binnenbeplanting ter wereld service beschikbaar heeft. Wij zullen de producten en planten opnemen waarvan de voordelen voor het binnenmilieu gekend zijn zoals de soorten die de luchtkwaliteit verbeteren of geluid absorberen. Meer informative over het gebruik van planten in groene gebouwen, of als onderdeel van duurzaam ondernemen kan u vinden in onze white paper "Plants in Green Buildings".

Ambius Duurzaam groen vragenlijst voor potentiële leveranciers

Als u als potentiële leverancier interesse heeft in het leveren van duurzaam groene producten gelieve dan dit formulier in te vullen complete our survey.

In deze vragenlijst vragen wij u uit te leggen waarom uw producten duurzaam zijn en welke acties uw bedrijf onderneemt ivm duurzaam ondernemen . Als uw bedrijf aan de criteria voldoet en producten kan aanbieden die van belang zijn voor Ambius, zullen wij u uitnodigen om u te registreren als erkend leverancier van Rentokil group.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of u wil hulp voor het invullen van dit formulier, contacteer Kenneth Freeman kenneth.freeman@ambius.com.

0800 25 760

Moderne kleurrijke plantenbakken

Afbeelding van een Ambius plantenbak

Een greep uit onze design plantenbakken

Ambius White Papers

Ambius White Papers

De zintuigen stimuleren en eenieder voorzien van nuttige kennis

Planten

Haal inspiratie uit ons assortiment planten.

Voordelen van planten

Planten doen veel meer dan er alleen maar goed uitzien.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.