0800 25 760 Neem contact met ons op Verzoek om terug te bellen

Mobiele Moswand op kantoor

Zoekt u mogelijkheden om op kantoor ook het ‘social distance’ advies van het de federale overheid na te leven? Wij hebben uw oplossing; Een mobiele moswand. Door de mobiele moswand kunt u uw eigen ‘personal space’ creëren tussen werkplekken. Heeft u een grote kantoortuin die u wilt opdelen? Wij plaatsen groene roomdividers en delen het grootste kantoor op in kleinere vlakken.

Naast de functionele waarde zijn moswanden ook een lust voor het oog en leveren ze een positieve bijdrage aan de akoestiek. Het mos kan naast zijn natuurlijke kleur ook in diverse andere kleuren worden geleverd. Het mos is geïmpregneerd met milieuvriendelijk glycerine wat er voor zorgt dat het mos soepel, stofafstotend en brandvertragend wordt. En een leuke bijkomstigheid is dat we er uw logo of een inspirerende tekst in kunnen verwerken. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen wij voor u! 

Ambius kan onderstaande uitvoeringen uit voorraad leveren.

ambius mobile green wall

Werkplek divider (160x135cm)

Zorg voor uw eigen personal space in een kantoortuin. Door de afmeting van deze divider kunt u een blok van 4 bureautafels volledig opdelen. Dankzij de hoogte van 135 cm heeft u uw social distance maar kunt u nog wel over het scherm communiceren. Ook geschikt voor zit/sta werkplekken.

van: € 1.969,-
nu voor: € 1.477,-* 
of € 6,72** per week

*Exclusief BTW en 75,- leveringskosten, 2 zijde bemost.
**Prijs bij contractduur van 60 maanden, exclusief BTW en 75,- leveringskosten, 2 zijde bemost.
Actieprijs is geldig t/m 30 juni 2020.

Room divider (200x180cm)

Zoekt u een mogelijkheid om het kantoor op te delen via een ‘groene’ weg? Dan is deze Room divider precies wat u zoekt. Dankzij deze divider kunt u het kantoor opdelen in meerdere vakken. Perfect als u opzoek bent naar meer afstand onder uw collega’s en/of medewerkers.

van: € 3.006,-
nu voor: € 2.255,-* 
of € 10,26** per week

*Exclusief BTW en 75,- leveringskosten, 2 zijde bemost.
**Prijs bij contractduur van 60 maanden, exclusief BTW en 75,- leveringskosten, 2 zijde bemost.
Actieprijs is geldig t/m 30 juni 2020.

Duurzaamheid

Cradle to Cradle: Moswanden op ecoboard


Wij hechten veel waarde aan de Cradle to Cradle filosofie. Cradle to Cradle gaat uit van de gedachte dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product nuttig zouden moeten worden ingezet in een ander product. Wij passen dit principe ook toe bij de moswanden. Standaard worden onze moswanden op ecoboard bevestigd. Ecoboard is een duurzaam, milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar plaatmateriaal.

Scandinavisch korstmos: Duurzaam geteeld in natuurgebied


Het mos dat Ambius gebruikt voor alle mospanelen, mosschilderijen, moswanden en andere mos creaties is ‘Cetraria islandica of Lichen islandicus’. Dit struikachtig korstmos groeit in Scandinavië, in een natuurgebied van ruim 3200 km2. Het mos wordt onder staatstoezicht geoogst. Er wordt geen schade toegebracht aan, of sporen nagelaten in de natuur. Ook bij de verdere bewerking komen geen schadelijke middelen te pas. Het gebruikte mos groeit ongeveer 5 mm per jaar. Het mos dat op de wanden, panelen en andere creaties wordt gebruikt, is circa 30 tot 50 mm hoog en heeft dus een leeftijd van tenminste 5 jaar.

Meer informatie en inspiratie

Liever een maatwerk oplossing? We werken graag een voorstel voor u uit.

Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook voor een gezonde omgeving. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.