Ambius Replensis-plantenbak, een groene asbak

Vaak is de inkomhal van een bedrijf het visitekaartje. Waarom zou je de eerste indruk laten bederven door sigarettenpeuken? De Ambius Replensis-plantenbak is door zijn ontwerp een sieraad voor iedere inkomhal en houdt de omgeving schoon.

Het probleem

Door het rookverbod in kantoren, horecagelegenheden en openbare gebouwen komen rokers buiten op een kleine ruimte samen en laten daar veel (tabaks)afval achter. Daardoor ziet de inkom van een aantal kantoorgebouwen en (horeca)bedrijven er vaak vies en slecht uit. De huidige oplossingen voldoen dus niet en ook het verwijderen van as en peuken wordt als niet prettig ervaren.

De oplossing

De Replensis-plantenbak biedt met zijn geïntegreerd asbaksysteem een stijlvolle en elegante oplossing die zijn omgeving verfraait. Deze groene asbak zorgt ervoor dat de omgeving schoon en vrij van sigaretten blijft. De Replensis-asbak kan 240-300 sigaretten opvangen. Het unieke reinigingssysteem waarbij ieder direct contact met de sigaret wordt vermeden, maakt het reinigen eenvoudig en prettiger om te doen.

Wilt u meer informatie over het slimme systeem van de Replensis-plantenbak, bel dan 0800 25 760 of neem online contact met ons op voor het maken van een afspraak met één van onze consultants.

Ambius Replensis-plantenbak
0800 25 760

Ambius - milieubewust

Afbeelding Ambius en het milieu

Een duurzame en milieubewuste organisatie

Planten

Haal inspiratie uit ons assortiment planten.

De belangrijke eerste indruk

Uw buitenbeplanting is bij Ambius in goede handen.

Ambius

Waarom Ambius?

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u betekenen!

Waarom planten?

Wilt u de productiviteit verhogen? Lees hier meer over het effect van planten.

Waarom geurbeleving?

Lees hier meer over het effect van geurbeleving op uw omzet.