Wellness Seminars

De Kracht van Lachen en Relaxatie
Tijdens deze wellness seminar gebruiken we een combinatie van ademhalings - relaxatie en lachtechnieken. Het lachen is één van de meest doeltreffende, meest economische en gemakkelijkste manieren om anti stressmaatregelen te beoefenen in onze samenleving. Lachen heeft als effect dat de bloedvaten uitbreiden en ook de bloedsomloop bevorderen. Het is één van de beste spierontspannende middelen. Het is een plezante workshop met een hoog teambuildinggehalte waar de deelnemers hun stress en spanning in kwijt kunnen.

FaceReading
Wat zegt en betekent de vorm van ons lichaam en ons gezicht. De vorm van ogen en wenkbrauwen, de neus, de mond, de oren en de huid. In deze workshop leer je zien hoe je zelf en de ander in elkaar zit aan de hand van de lichaamsbouw en het gelaat. Je leert op een ontspannen manier kijken naar de totale mens! Je kunt snel het karakter van een mens herkennen en daardoor weet je hoe je met iemand moet omgaan. Deze inleidende lezing is voor iedereen geschikt die geïnteresseerd is in zijn medemens en is overal toepasbaar.

Hot Lava Stone
Deze wellness seminar met de zogenaamde "Hot Stones", zwarte basaltstenen met een perfect afgeronde vorm en opgewarmd tot 40 à 50C, is dan ook een bijzondere ervaring. Deelnemers kunnen door te geven en te ontvangen, ervaren wat de voordelen zijn van de verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam. (alternatief stempelmassage)

SkinCare
Op een hele persoonlijke manier met je dagelijkse verzorgingsproducten voor gelaat & lichaam leren werken & tegelijk ontspannen.
Je bent wat je eet...
We eten om ons lichaam te voeden. Dit was de oorspronkelijke bedoeling van een 'eten'. Wordt het lichaam nog 'gevoed' met wat er vandaag op ons bord komt? Bezit onze voeding nog de juiste waarden om je lichaam te voeden? Wat zijn de gevolgen van de verandering van eetpatronen in onze moderne maatschappij? Een boeiende uiteenzetting over 'gezond eten'

Feng Shui op het werk
Wat Feng Shui doet, is bekijken wat er nú gebeurt, recht onder je neus. Het heeft te maken met het toevoegen van voorwerpen, kleuren, geuren en planten, het verplaatsen van meubilair en het opruimen van rommel; met het creëren van nieuwe ruimte in je omgeving. Alles op een manier die goed voor je voelt, want vóelt het goed, dan ís het ook goed.

Aromatherapie op het werk
Duidelijke, korte uiteenzetting over het begrip” essentiele olie” of ook “aroma “en “etherische olie” genoemd. Hun waarde en mogelijkheden in de bedrijven : kwaliteitsverhoging van de lucht en de energie in de werkruimtes, ondersteuning in het optimaliseren van de prestaties, stressrelease en vitaliteit tijdens én na de werktijd.
Na een korte inzichtelijke onderbouw worden een aantal aroma’s concreet uitgewerkt met de deelnemers via praktische , haalbare , efficiënte toepassingen Tijdens de sessie werkt elke deelnemer met de aroma’s die ter beschikking worden gesteld door de lesgeefster. Het bedrijf wordt de mogelijkheid geboden het gamma van een 6 tal aroma’s aan te kopen , zodat de workshop kan doorwerken bij de werknemers.

Wellness Seminars, Ambius

Laat Ambius uw goed gevoel programma uitwerken want welzijn op het werk is maatwerk.

Op regelmatige basis, een teambuilding-dag, een speciaal evenement; wij kunnen u en uw medewerkers een uitgebreid assortiment aanbieden voor een anti-stress moment tijdens de werkuren.

Vraag een offerte aan