Sfeervolle en Seizoen opwekkende geuren

Een reeks van traditionele tot moderne geuren, gebruikt om de sfeer van een bepaald feest en de bijhorende vrolijkheid te creëren.

Sfeervolle & Seizoenopwekkende geuren, Microfresh, Ambius

Bread: De geur van huisbereid, vers in de oven gebakken brood.

Café Twist: Een kopje vers gezette koffie met een vleugje kaneel.

Chocolate Chip Cookie: Verwen uzelf met de geur van pas gebakken chocoladekoekjes. De tonen van semi-zoete chocolade, warme vanille en knapperig gebakken deeg zorgen ervoor dat bij iedereen het water in de mond loopt.

Iced Gingerbread: Verrukkelijk geurende gemberkoekjes, gezoet met kaneel, vanille en lelietjes-van-dalen: warm, kruidig en om je vinger bij af te likken.

Christmas Tree: Niets doet zo denken aan Kerstmis als de stimulerende geur van echte witte den en echte berk.

Porsche Nuevo: Roep de geur op van een nieuwe auto met deze levendige geur van zacht leder, mandarijn, witte thee en bergamot. Opgevrolijkt met de zachte tonen van fresia en oranjebloesem en verrijkt met betoverend amber, musk en eikenmos.

Huren

U heeft geen omkijken naar onze geurdispenders. Wij installeren het systeem en komen regelmatig langs om de geurflacon te vervangen of de concentratie aan te passen.

Of kopen

De Premium Scenting cube kan worden aangekocht. Hij is klein, licht en kan overal worden aangesloten zolang er een stopcontact in de buurt aanwezig is.

Vraag een offerte aan