Geuren uit de natuur

Aromatische, natuurlijke en groene geuren voor een moderne sfeer. Verfrissend, zuiver en geïnspireerd door de natuur.

Geuren uit de natuur, Microfresh, Ambius

Woodland: De geur van verse dennennaalden.

Aqua Blue: Stimuleer de zintuigen met dit moderne en aromatische mengsel van bergamot, munt, eikenmos met een vleugje boslucht.

Green Grass: De geur van pas gemaaid gras roept het beeld op van open ramen op een zomerse dag. Geurtonen van heldergroen gras werden gezoet met een vleugje bloemen en oranjebloesemolie voor het creëren van een authentieke geur.

Fresh Water: Frisse zeegeur van aloë met dauwachtige groene tonen. Een groene bloementoon van lelietjes-van-dalen maakt deze lieflijke en geruststellende geur helemaal af.

Saw Grass: De aardachtige, zoete en kenmerkende geur van gras ruikt naar een warme dag in het zuiden met vleugjes citroengras, roos en sandelhout.

Marine Fresh: Ruik de golven die op de rotsen uiteenspatten met noten van uit de oceaan opstuivend water, bergamot, duingras en ceder.

Huren

U heeft geen omkijken naar onze geurdispenders. Wij installeren het systeem en komen regelmatig langs om de geurflacon te vervangen of de concentratie aan te passen.

Of kopen

De Premium Scenting cube kan worden aangekocht. Hij is klein, licht en kan overal worden aangesloten zolang er een stopcontact in de buurt aanwezig is.

Vraag een offerte aan