Citrusgeuren

Energieke en frisse geuren die kracht geven, verjongen en stimuleren. Citrus oliën ontspannen de hersengolven en verhogen zo de alertheid en concentratie

Agrumes geuren, Microfresh, Ambius

Soothing Vanilla: Rustgevende Vanille: de warme geur van Vanille roept gevoelens van zachtheid op

Mandaring Zest: Sinaasappel geuren, zij verminderen het angstgevoel en werken verrijkend.

Citrus Splash: Een verkwikkende en verfrissende citrusgeur met mandarijn, sinaasappel en stukjes citroenschil en de subtiele fruitige ondertonen van appel en peer.

Mojito: Deze geur is gebaseerd op de populaire cocktail, bevat de verfrissende geurtonen van limoen en groene muntblaadjes en creëert daarmee een levendige en stimulerende atmosfeer.

Pink Grapefruit: Verkwikkende sappen van rijpe grapefruit en sinaasappel, gecombineerd met fruitige nuances van perzik en rode bes, lichtjes gezoet met viooltjes en lelietjes-vandalen. Met deze geur creëert u een opbeurende atmosfeer die maakt dat een ruimte fris en open lijkt.

Huren

U heeft geen omkijken naar onze geurdispenders. Wij installeren het systeem en komen regelmatig langs om de geurflacon te vervangen of de concentratie aan te passen.

Of kopen

De Premium Scenting cube kan worden aangekocht. Hij is klein, licht en kan overal worden aangesloten zolang er een stopcontact in de buurt aanwezig is.

Vraag een offerte aan