Bloemengeuren

Een reeks gaande van frivole, heerlijke geuren tot verfijnde geuren met een exotische toets. Ze worden gebruikt voor het creëren van open en uitnodigende sferen.

Bloemengeuren, Microfresh, Ambius

Lotus Flower:Een verfrissende, zuivere geur van lotusbloesem, lelietjes-van-dalen en groene klimop met een vleugje ceder en mos.

Flora: Overheerlijke peer en sappige perzik aangevuld met appelbloesem en pas bloeiende fresia maken deze geur tot een vrolijk en zomers mengsel.

Refreshing Lavender: Dit verfrissende mengsel bevat extracten van Franse lavendel, bergamot en salie om het tot een kalmerende en rustgevende geur te maken. Ideaal voor kuuroorden, hotels of dierenpensions waar men een ontspannen en rustige omgeving wil creëren.

Pink Blossom: Een zacht en jeugdig mengsel van zoete erwt en jasmijn, met ondertonen van sappige peer.

Huren

U heeft geen omkijken naar onze geurdispenders. Wij installeren het systeem en komen regelmatig langs om de geurflacon te vervangen of de concentratie aan te passen.

Of kopen

De Premium Scenting cube kan worden aangekocht. Hij is klein, licht en kan overal worden aangesloten zolang er een stopcontact in de buurt aanwezig is.

Vraag een offerte aan